Drs. Bernadette van Wouw

Psycholoog Vught

Psycholoog Vught

Even voorstellen

Carrière in het bedrijfsleven en Klinische psychologie

Je kunt aan mijn werkwijze duidelijk merken dat ik mijn carrière in het bedrijfsleven ben gestart. Zo werk ik resultaatgericht, zet ik cliënten aan het werk en leer ze hun gedrag te beïnvloeden en te sturen. Na een carrière als project manager in het bedrijfsleven heb ik namelijk jaren geleden het roer volledig omgegooid. Zo heb ik destijds mijn huis verkocht om van de opbrengst psychologie te kunnen studeren. Na drieënhalf jaar ben ik Cum Laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, als doctorandus Klinische Psychologie en Arbeids- en Gezondheidspsychologie.

Internationaal wetenschappelijk onderzoek

In Londen (UK) heb ik onderzoek gedaan naar trauma en stressverwerking bij Posttraumatische stress stoornis (PTSS) binnen University College London onder leiding van dé internationaal befaamde trauma-specialist Professor of Clinical Psychology, Chris R. Brewin. Ook heb ik gewerkt bij de vermaarde Traumatic Stress Clinic in London (UK) Momenteel ben ik met mijn wetenschappelijk promotie onderzoek naar 'chronische traumatisering, hechting en burn-out' Universitair verbonden.

Specialistische opleidingen, ervaring, kennis en registraties

De specialistische opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd zijn onder meer: Mindfulness (MBSR), Psychosociale Therapie, Cognitieve Gedragstherapie, Systeemtherapie, Hypnotherapie en Hypno Psychotherapie, Rationeel-Emotieve Therapie, Clientgerichte Psychotherapie, Psychodynamische therapie, Mentally Based Therapy (MBT), Coaching, Dialectische Gedragstherapie, Gestalttherapie, Exposure therapie, EMDR, Droomanalyse.

Vanaf jonge leeftijd al werd ik geconfronteerd met mijn paranormaal talent. Ik heb dit talent in de loop der jaren verder ontwikkeld en geleerd het zuiver toe te passen om mensen optimaal te kunnen begeleiden.

Voordat ik in 2007 startte met het begeleiden van mensen binnen mijn praktijk, ben ik jaren werkzaam geweest binnen de GGZ. Bovendien heb ik gewerkt binnen een psychiatrische privé praktijk. In mijn werk maak ik tevens gebruik van mijn ervaringsdeskundigheid op het vlak van burn-out, eetproblemen, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

Ik ben Registerpsycholoog NIP, Registerpsycholoog Arbeid en Gezondheid NIP en psychosociaal therapeut met lidmaatschappen van het NVPA en RBCZ.

© Psycholoog Vught | Alle rechten voorbehouden