Drs. Bernadette van Wouw

Psycholoog Vught

Psycholoog Vught

Psycholoog Vught - Iets meer over mij

Loopbaan in het bedrijfsleven

Aan mijn manier van behandelen is duidelijk merkbaar, dat ik mijn loopbaan in het bedrijfsleven ben begonnen. Ik werk resultaatgericht, zet cliënten aan het werk en leer ze hun gedrag te sturen.

Studie Klinische Psychologie Universiteit Utrecht en Arbeidspsychologie

Na een loopbaan als manager in het bedrijfsleven heb ik jaren geleden het roer volledig omgegooid. Ik heb mijn huis verkocht om van de opbrengst psychologie te gaan studeren. Na drieënhalf jaar ben ik Cum Laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als doctorandus Klinische Psychologie. Tevens heb ik een ruime achtergrond in Arbeids- en Gezondheidspsychologie en werk ik in mijn praktijk als psychosociaal therapeut.

Internationaal wetenschappelijk onderzoek

In Londen (UK) heb ik wetenschappelijke studies verricht naar trauma en stressverwerking bij PTSS bij University College London (UCL).. Ook heb ik gewerkt bij de vermaarde Traumatic Stress Clinic London (UK), een gespecialiseerde vooraanstaande kliniek op het terrein van trauma behandeling. Op dit moment ben ik met mijn wetenschappelijk promotie onderzoek Universitair verbonden.

Specialistische opleidingen, ervaring, kennis

De specialistische opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd en ervaringen die ik heb opgedaan, zijn onder meer: Mindfulness (MBSR), Acceptance and commitment Therapy (ACT), Psychosociale Therapie, Cognitieve Gedragstherapie, Systeemtherapie, Hypnotherapie, Psychotherapie, Rationeel-Emotieve Therapie, Clientgerichte Psychotherapie, Psychodynamische therapie, Mentally Based Therapy (MBT), Coaching, Existentiële psychotherapie, Gestalttherapie, Exposure therapie, EMDR, Droomanalyse.

Paranormaal, klinische ervaring en zelfstandige praktijk

Vanaf jonge leeftijd al werd ik geconfronteerd met mijn paranormaal talent. Ik heb dit talent in de loop der jaren ontwikkeld en geleerd het zuiver toe te passen om mensen optimaal te begeleiden. Voordat ik jaren geleden begon met het begeleiden van mensen binnen mijn zelfstandige praktijk Psycholoog Vught, ben ik jaren werkzaam geweest binnen de GGZ. Bovendien heb ik gewerkt in een psychiatrische praktijk.

Ervaringsdeskundigheid

Naast mijn professionele kennis, maak ik in mijn werk tevens gebruik van mijn ervaringsdeskundigheid op het vlak van burn-out, eetstoornissen, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid.

In mijn praktijk Psycholoog Vught behandel ik al vele jaren mensen met uiteenlopende klachten.

 

© Psycholoog Vught | Alle rechten voorbehouden