Therapie in Vught

✓ Je kunt snel terecht
✓ Geen intakeprocedure nodig

Psycholoog Vught

Therapie Vught

Praktisch en oplossingsgericht

Ik concentreer me op je problemen of vragen in het hier en nu. Tevens kijken we naar de oorzaken en factoren die van invloed zijn op je situatie. Maar altijd doelgericht; om je problemen effectief en deskundig op te lossen.

Ieder mens is uniek, elke klacht anders

Er bestaan veel verschillende psychische en lichamelijke klachten; ieder mens is uniek en dat maakt elke klacht uniek, elk verhaal anders. Misschien heb je klachten, die voor je gevoel vaag zijn. Dat je hier nu leest, geeft aan dat ze je hinderen of belemmeren en dat is genoeg reden om hulp te zoeken. Misschien heb je klachten, die je lastig onder woorden kunt brengen? Geen punt, ook dan kan ik je helpen.

Hoe ziet de therapie eruit?

Geen tijdrovende intakeprocedures met lange vragenlijsten om in te vullen. Omdat ik paranormaal begaafd ben, werk ik sterk vanuit de intuïtie. Daardoor kan ik snel tot de kern komen. Mijn behandeling is resultaat- en cliëntgericht tegelijk. Wat leidt tot een optimaal resultaat voor jou als cliënt. Ik geef je inzichten, zoals het waarom en waardoor van je problemen. Ieder mens heeft kracht in zich, daarom geef ik je duidelijke handvatten om je leven in eigen hand te nemen. Je leert je aangeleerd gedrag herkennen en waar het botst met wie je werkelijk bent; je persoonlijkheid. Je wordt bewuster van wat je doet, wie je bent en je leert je te richten op je werkelijk behoeftes. Daardoor kom je beter in je vel te zitten.

Ook ervaringsdeskundige

Ook mij heeft het leven geleerd, zo ben ik naast wetenschappelijk onderlegd psycholoog ook ervaringsdeskundige op diverse vlakken; hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, burn-out, eetstoornis en trauma. Door mijn ervaringsdeskundigheid begrijp ik precies wat je doormaakt en ook wat je kan helpen. Ervaringsprofessional zijn, is een groot voordeel in de behandeling.

Resultaat

Omdat in mijn werk psychologische kennis, inzicht, ervaring en paranormaal begaafd zijn elkaar sterker maken, ben ik in staat om meteen, in de eerste sessie, te starten met de therapie. Je hoeft je ook niet op een consult voor te bereiden. Ik geef je inzicht in je situatie, je problemen, je persoonlijkheid. Ik geef je handvatten over hoe je op andere manieren met moeilijke situaties om kunt gaan. Een wijze, die haalbaar is en bij je aansluit.

Lage trajectkosten

Afhankelijk van de problematiek kun je na enkele sessies je leven weer op de rit hebben. De totale investering is daardoor vaak beduidend minder dan bij andere behandelaars.

Bij Psycholoog Vught kun je je aanmelden op eigen initiatief. Een verwijsbrief is niet nodig.

Neem contact op

© Psycholoog Vught | Alle rechten voorbehouden