Therapie

✓ Geen wachtlijst
✓ Geen intakeprocedure nodig

Psycholoog Vught

Therapie bij Psycholoog Vught

Welke problemen of klachten?

Er bestaan veel verschillende psychische en lichamelijke klachten; ieder mens is namelijk uniek en dat maakt elke klacht uniek, elk verhaal anders. Misschien heb je klachten, die voor je gevoel vaag zijn. Dat je hier nu leest, geeft aan dat ze je hinderen of belemmeren en dat is genoeg reden om hulp te zoeken. Zelfs al kun je de klachten misschien lastig onder woorden brengen en twijfel je of je wel hulp nodig hebt, neem gerust contact met me op.

In mijn praktijk behandel ik mensen met diverse problemen, waaronder stress en burn-out, angstklachten, eetproblemen, hoogbegaafdheid, onzekerheid, concentratieproblemen, hooggevoeligheid, trauma, ADHD, ADD, opvoedingsproblemen, depressieve klachten, rouw en verlies. Ook begeleid ik mensen met relatieproblemen in relatietherapie.

Een behandeling die bij je past

Omdat ik paranormaal begaafd ben, werk ik sterk vanuit de intuïtie. Mijn benadering is daardoor resultaat- en cliëntgericht. Ik reageer op wat de cliënt nodig heeft, wat leidt tot een optimaal resultaat voor de cliënt.

Ik geef je inzichten, zoals waarom en waardoor je last hebt van bepaalde problemen. Omdat ik geloof in de eigen verantwoordelijkheid en de kracht die elk mens bezit, bied ik je duidelijke handvaten om je leven in eigen hand te nemen. Je leert je op jezelf vertrouwen en aangeleerd gedrag herkennen daar waar het botst met je persoonlijkheid. Zo wordt je meer bewust van wie je bent, wat je doet en je leert je te richten op wat je nodig hebt; je komt beter in je vel te zitten (je lichaamsgevoel). Mijn ervaringsdeskundigheid op het vlak van hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, burn-out en eetproblemen zijn een groot voordeel in de behandeling.

Direct resultaat

In mijn werk versterken psychologisch inzicht en paranormaal begaafd zijn elkaar. Ik ben daarom in staat om direct in de eerste sessie te starten met jouw behandeling. Je hoeft daardoor geen uitgebreide intakeprocedure te ondergaan en hebt direct resultaat. Het is niet nodig om je voor een sessie voor te bereiden. Ik geef je direct, in de eerste sessie, inzicht in je problemen, situatie en persoonlijkheid en duidelijke aanwijzingen hoe je op een andere manier met moeilijke situaties om kunt gaan, een manier die haalbaar is en bij je past.

Therapieën

Afhankelijk van jouw klachten gebruik ik onder meer de volgende behandelmethoden en pas deze geïntegreerd toe: Psychosociale therapie, Directieve therapie, Oplossingsgerichte therapie, Systeemtherapie, Hypnotherapie, Rationeel-Emotieve Therapie, Cognitieve gedragstherapie, Energetische behandeling, Clientgerichte Psychotherapie, EMDR, Psychodynamische therapie, Gestalt therapie, Exposure therapie en Mindfulness (MBSR). In de behandeling kijken we ook naar je kwaliteiten en je talenten en hoe je die verder kunt ontwikkelen.

Lage trajectkosten

Afhankelijk van je problematiek kun je na één of enkele sessies je leven weer op de rails hebben. Daardoor is de tijd die je investeert beduidend minder dan bij andere behandelaars evenals de totale kosten.

Je kunt je aanmelden op eigen initiatief. Een verwijsbrief is niet nodig. Ik werk met volwassenen en adolescenten.

© Psycholoog Vught | Alle rechten voorbehouden