Hulp bij onzekerheid door Psycholoog Vught

Psycholoog Vught

Onzekerheid hulp bij Psycholoog Vught

Iedereen is wel eens onzeker. Ook al lijkt het alsof sommige mensen nooit onzeker zijn. Als je vaak en veel twijfelt wordt het vervelend. Je hebt er wellicht dagelijks last van hebt.

Waar komt die onzekerheid vandaan?

Onzekerheid heeft te maken met angst. Angst dat je niet goed genoeg bent. Dat je niet mooi of leuk bent. Dat je verkeerde keuzes maakt. En angst dat anderen dat ook vinden. Je gelooft niet dat je iets tot een goed einde kunt brengen. Je ontwikkelt weinig zelf zelfvertrouwen. Dit vertrouwen ontstaat vroeg in je leven. Onzekerheid ontwikkel je als je je als klein kind vaak onveilig of onprettig hebt gevoeld. Je gezin van herkomst speelt daarin een rol, maar ook je school en omgang met leeftijdgenootjes. Verder speelt aanleg een rol, (hoog) gevoeligheid en angst.


Aanpak onzekerheid bij Psycholoog Vught

Onzekerheid, weinig zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld hebben grote invloed op je leven en geluk. Bij onzekerheid en verlegenheid behandel ik je met het doel je zelfvertrouwen te versterken en dus minder onzeker te worden. Vanwege mijn achtergrond ben ik in staat je snel inzichten te geven, de oorzaken te benoemen en oplossingen tot verbetering. Een gezonde dosis zelfvertrouwen is het doel.

Meer informatie over hulp bij onzekerheid bij Psycholoog Vught vind je onder: Therapie.

© Psycholoog Vught | Alle rechten voorbehouden